LYNGVÆR HYTTEFELT

Hytter som går i ett med naturen

19 tomter selges med nøkkelferdig hytte fra Bolig Partner. Gode eksempler på hytter som passer inn i miljøet på lyngvær er Seilors Nest og Ankers Point. På de hyttetomtene som selges uten klausul kan Rajo Eiendom og Bolig as/Rajo Bygg as være en leverandør på ferdig oppsatte hytter eller bare byggesettet.

Seilors nest

Moderne hytte med takhøyde på tre meter i stua
Sailors Nest er en iøynefallende og moderne hytte med et bruksareal på 83 kvm. Store og mange vinduer gjør at lyset og verden utenfor blir en del av hytteopplevelsen.
Selve perlen i hytta er den åpne stue- og kjøkkenløsningen som har store foldedører i glass, og en takhøyde på hele tre meter. Åpner du foldedørene sitter du praktisk talt ute og nyter naturen. I tillegg er det satt av plass til et skjermet uteareal, med pergola. Dette er en fantastisk løsning som gir deg unike opplevelser. I tillegg til stue og kjøkken rommer Sailors Nest tre soverom, bad/vaskerom, allrom, vindfang og innvendig bod.

Ankers Point

Hytte i moderne stil med flatt tak og mange vinduer
Ankers Point er en designmessig perle. Med flatt tak og store og mange vinduer er hytta på mange måter den ultimate sommerhytta.

Det store gjennomgående allrommet på nesten 60 kvm består av stue, kjøkken og spisedel, samt gang. Stuedelen har en takhøyde på hele tre meter, og sammen med de store foldedørene i glass gir dette en helt spesiell atmosfære og praktiske muligheter. De store foldedørene kan dessuten slås helt opp, slik at du kan slippe naturen inn i rommet og bli en del av verden utenfor. Hytta har et totalt bruksareal på 105 kvm og rommer i tillegg til stue, kjøkken, spisedel og gang, hele fire soverom, der foreldresoverommet har eget bad og walk-in-closet. I tillegg har hytta bad/vask og romslig bod.
Bilder og tekst hentet fra boligbartner.no
Se boligpartners nettside for mer informasjon om hyttene og utvalg av alle hyttetyper.
https://boligpartner.no/hytte

Ønsker du mer info?

Ta kontakt

Selger Rajo Eiendom og Bolig AS ved/Børge Olsen
borge.olsen@boligpartner.no
915 55 701
Copyright
2021 Lyngvær Hyttefelt - All rights reserved